logo Almet\
fonduri
Dancers in Red

Prelucrari clasice

Printre serviciile oferite de catre compania Almet se numara prelucrarile mecanice de precizie. Acestea sunt realizate cu ajutorul echipamentelor CNC de ultima generatie.Realizam diverse produse prin tehnici avansate de prelucrari mecanice, la un nivel calitativ inalt.

Va putem oferi solutii tehnologice, adaptate necesitatilor dumneavoastra. Personalul nostru calificat va sta la dispozitie pentru a va oferi solutiile optime. Experienta vasta in domeniu, profesionalismul, seriozitatea sunt doar cateva dintre motivele unei colaborari cu societatea Almet. Avem competenta necesara realizarii de prelucrari mecanice de precizie pentru serii mari si foarte mari de piese anual, pentru materiale precum: alama, tabla de otel si fier.

Principalele solutii tehnologice de prelucrare sunt stantarea, ambutisarea si strunjirea materialelor, fiind obtinute piese identice cu cele mai precise caracteristici din punct de vedere al formei si dimensiunilor. Pe langa acestea, realizam anual confectii metalice variate si capace pentru globuri de iarna din tabla de aluminiu.

 

 

 

 

Almet SRL
Drumul Cetatii, Nr. 81, Bistrita
BN, Romania
Telefon/Fax: 0263 233 815
Telefon: 0263 238 058
Email: muntean@almetbn.ro
Coordonate GPS: 47.130184; 24.480200
ACASA | DOMENII ACTIVITATE | CERTIFICARI | PRODUSE | CONTACT
Copyright 2013 Almet SRL, Bistrita. Toate drepturile rezervate.

 

s